Efterfest till Kapten Röd, 13 januari

2011 års succéartist inom svensk reggae, KAPTEN RÖD, spelar den 13 januari på Konsert&Kongress. Inte nog med att han tar landets fetaste backing band Ribbit Boom Band med sig – Svensson Hi-Fi ställer till med ordentlig EFTERFEST också.

När konserten är slut flyttar vi festen till BACKSTAGE och gör det till en helkväll. Tänk reggae, dancehall och glada miner. Tänk en förlängning på årets bästa spelning. Tänk bas och trivsel! Och Lance-A-Lot och Svensson Hi-Fi tar hand om DJ-sysslan. Bara en sådan sak.

LANCE-A-LOT, a.k.a Lars-på-Bas, a.k.a Lasse Banton, är inte bara sveriges stiligaste basist, spelandes i Ribbit Boom Band och förr Svenska Akademien. Han är också svängig producent, bakom låtar till Syster Sol, General Knas och fler. Sist och absolut inte minst trivs Larsa gott i DJ-båset. Han brukar spinna rejält med reggae, dancehall och kanske även hiphop som garanterat får festen att lyfta.

SVENSSON HI-FI är era lokala reggaekrigare. Vi har i flera år drivit månadsklubben BASKALAS och får alla att för en kväll le, dansa och kalasa tillsammans, drivna av bas. Väljer Svenssons musiken blir det massor funkig reggae, gammal dancehall och säkerligen en och annan mossig ska-dänga.

Har man konsertbiljett är dessutom entrén GRATIS. Vill man bara komma på efterfesten kostar det 80 kronor (om det finns plats kvar i lokalen)
Efterfesten har 18-årsgräns medan konserten har 13-årsgräns.

Backstage, Konsert&Kongress, Linköping.
13 januari, 21-03.

Kaptens konsertevent: http://www.facebook.com/events/214194605316230/
Svensson Hi-Fi: http://www.facebook.com/pages/Svensson-Hi-Fi/263002826835

Vi ses
/ Svensson Hi-Fi, http://www.svenssonhifi.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s